2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yüzı esna opsiyonel olarak kızılınan hidrolik karakol ile daha sık yararlanma sağlanabilir.

Akıllıca yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye pozitif raporunun düzenınması midein en önemli adımdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin dirimsel öneme sahiptir. Tetkikat yangın mebdeladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak karınin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil olgunlaşmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zaruri olduğundan en yaygın standartlardan birisi BS şu demek oluyor ki İngiliz Standardıdır.

Her çağ sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir yük, möble yahut sair bir bariyer bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça kişi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne çın açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara Yangın çıkış kapısı istanbul gereğince, yangın merdivenleri net katman vadiı 150 metrekare’den ziyade ve ansızın fazla karşıı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten çokça olan bütün konstrüksiyonlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması ıztırari kılınmıştır.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page